Åh typ bra ju


För sent för edelweiss

 
Varje moln är trasigt
Du räknar allt sorgligt natten lång
Och hon du älskade en gång
Och kanske älskar än
Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen
Kanske allt egentligen

norrlandsmys
forget the world


 
Provade det där med att fota såpbubblor. Jädrans vad svårt det var. Men helt ok bilder ändå.
 

Det är så fint.

 
 

Ikväll på allsången är det Fibes! Oh Fibes! 
som spelar bland andra. Är lite surt att jag sitter här i Boden i Norrland då, men får väl följa det via le television istället. Önskar att jag hade fattat Håkan-grejen för ett år sedan och sett hans sista konsert på Gröna Lund, men dum som man var gjorde man inte det. Detta är i alla fall det sjukaste moment jag sett på youtube. Börjar fan grina när han börjar sjunga här. Jisses, vilken tönt jag är.

loppisfynd


 
I lördags var jag och familjen på Täby Galopp's loppis! Tänkte visa vad jag fick med mig hem i en video, men hann inte spela in den så det får bli i bilder istället. Ska göra om lite saker innan jag visar dom i bloggen, bl.a. en klocka! Kameran är jag helt kär i, fick den för 20:- och det lilla gulliga eifeltornet för en tia. Me gusta.

One day we'll reveal the truth

 

fina kusiner!
 
Middag med kusiner och faster ikväll. Så himla söta kusiner jag har. Linsluser båda två!

drar till norrlandI'm leaving without them

 
Orden har liksom stockat sig i halsen. Uttrycker mig själv med citat från låtar och weheartit, lyssnar på sån där konstig, djup indiepop och svenska Kent och Håkan Hellström. Men tro mig, jag vill verkligen verkligen skriva sådär poetiskt och internskämtigt som jag brukar, fast annat tar liksom över huvudet och tänkandet. Kompiskaos, krossade hjärtan och sånt, det hanterar jag inte så bra. Särskilt inte allt på en gång. Får ofta höra: åh vad snäll du är. Men när det kommer till kritan, så är det jag som sviker. Jag som säger nej. 

breakfast

 

kanske inte direkt flow i livet

 
Men vad gör det om hundra år när allting kommer omkring?

Vill nu nu nu


1234 tell me that you love me moreJag trodde aldrig jag skulle stanna


nästan alltid svart i tankarna 

snurra min jord igen


Hide and seek

 
Kom hem från en vecka i skärgården med Mickis och familjen igårnatt. Idag fotade jag massa fint. Tränade en timme, fick finbesök till middagen av min käre bror och hans flickvän. Städade och packade upp, japp. Måndagskväll.

Hasslö

 
Bilder från när jag och Mickis var påväg ner till Hasslö. Vi är här nu, har varit det sen i måndags. Stannar tills söndag. I princip har vi inte gjort nånting hittils. Badat, sovit, ätit glass och besökt Karlskrona stad. Ska fota en massa här, hade jag tänkt.. Blir en toppenvecka detta! 

yolo osv.

 
Det är sommar - perfekt, nu har man tid att blogga. Men nej. Spenderar dagarna och nätterna i ända med mina vänner, tjejorna och boyzen. Så det blir ingen bloggning typ, alls. Ska man säga attt jag tar varje dag som den kommer, planerar egentligen ytterst lite och lever livet? Ja, kanske. YOLO, ett uttryck/motto jag fastnat för. You only live once. Och nu gäller det att ta vara på varje dag, för sen i höst blir det ju gymnasiet och sånt. Blev Täby Enskilda estet-media för min del. Taggad till tusen om jag ska vara helt ärlig, men mer om det en annan dag. Ska bloggbomba litt' nu.